ECOstrong wand
Slalom divider
ECOround plafond
Akoestiek op kantoor

Werken op kantoor moet prettig en veilig zijn.

Werken op kantoor zal de komende tijd niet hetzelfde zijn als vroeger. We zullen ons moeten aanpassen aan de huidige anderhalvemetersamenleving. Dit betekent dat het kantoor niet alleen als werkplek, maar ook vooral als ontmoetingsplek zal worden gebruikt. Slalom heeft de perfecte oplossingen om werken op kantoor veilig en gezellig te maken. Met onze flexibele schermen kun je gemakkelijk afstand houden tot collega’s, maar creëer je toch een fijne werk- en leefomgeving. Ook biedt Slalom akoestische panelen aan die de werksfeer prettig maakt door de nagalmtijd van trillingen te verminderen.

Thuiswerken wordt weer deels verruild voor kantoor

Ben jij ook al klaar om terug te gaan naar kantoor? De afgelopen maanden hebben we natuurlijk met zijn allen veel op afstand. De een thuis, de ander op kantoor, maar de behoefte om met elkaar in contact te staan is sterker dan ooit. Goed contact met elkaar, vanaf verschillende fysieke locaties, of ‘gewoon’ op anderhalve meter van elkaar.

Nu we allerlei nieuwe technologieën hebben geïntegreerd om zo goed mogelijk op afstand samen te werken, worden ook andere aspecten van deze nieuwe manier van werken belangrijk. Zorg dus dat je kantoor over de meest optimale akoestische condities beschikt, zodat de dagelijkse (Zoom) meetings zo soepel mogelijk verlopen!

Akoestiek op kantoor is erg belangrijk voor het werkplezier, de concentratie en de productiviteit van de werknemers. Wanneer personeel zich niet optimaal voelt op het werk, heeft dit gevolgen voor het werk dat ze leveren. Wanneer de akoestiek op kantoor goed is geregeld zal je merken dat ook de productiviteit zal gaan stijgen.

De collectie van Slalom is uiterst geschikt om kantoorruimtes optimaal in te richten op deze nieuwe vorm van akoestiek. Door het flexibele karakter van onze producten kunnen plafonds, wanden, of ruimteverdelers makkelijk worden verplaatst of vervangen, inspelend op de actuele omstandigheden. Hiernaast is de opbouw van Slalom-panelen multifunctioneel. Dit betekent dat het kliksysteem van ieder paneel zowel geschikt is voor een plexiglas-plaat, maar ook voor een akoestisch paneel, wanneer corona-proof panelen in de toekomst niet meer nodig zijn.