ECOstrong wand
Slalom divider
ECOround plafond
Akoestiek op kantoor

Werken op kantoor moet prettig en veilig zijn.

Werken op kantoor zal de komende tijd niet hetzelfde zijn als vroeger. We moeten ons aanpassen aan de huidige anderhalvemetersamenleving. Dit betekent dat het kantoor niet alleen als werkplek, maar ook vooral als ontmoetingsplek zal worden gebruikt. Slalom heeft de perfecte oplossingen om werken op kantoor veilig en aangenaam te maken. Door de toepassing van de flexibele, akoestische panelen van Slalom kun je gemakkelijk afstand houden tot collega’s, maar creëer je tegelijkertijd een fijne werk- en leefomgeving. Bovendien wordt de werksfeer geoptimaliseerd omdat de nagalmtijd van trillingen afneemt.

Thuiswerken wordt weer deels verruild voor kantoor

Ben jij ook klaar om terug te gaan naar kantoor? De afgelopen maanden hebben we natuurlijk met zijn allen veel op afstand gewerkt, zowel thuis als op kantoor. Maar de behoefte om met elkaar in contact te zijn is sterker dan ooit. Goed contact met elkaar, vanaf verschillende fysieke locaties, of ‘gewoon’ op anderhalve meter van elkaar.

Nu we allerlei nieuwe technologieën hebben geïntegreerd om zo goed mogelijk op afstand samen te werken, worden ook andere aspecten van deze nieuwe manier van werken belangrijk. Zorg dus dat je kantoor over de meest optimale akoestische condities beschikt, zodat de dagelijkse (Zoom) meetings soepel verlopen!

Akoestiek op kantoor is erg belangrijk voor het werkplezier, de concentratie en de productiviteit van de werknemers. Uit onderzoek is gebleken dat als de akoestiek op kantoor goed is geregeld de productiviteit zal gaan toeneemt

De collectie van Slalom is uitermate geschikt om kantoorruimtes optimaal in te richten met deze nieuwe vorm van akoestiek. Door het flexibele karakter van onze producten kunnen plafonds, wanden makkelijk worden bekleed of ruimteverdelers makkelijk worden geplaatst of vervangen, inspelend op de actuele omstandigheden. Bovendien is de opbouw van Slalom-panelen multifunctioneel: het kliksysteem van ieder paneel is zowel geschikt voor een plexiglasplaat, alsook voor een akoestisch paneel, op het moment dat  corona-proof panelen in de toekomst niet meer nodig zijn.