Over Slalom?

Akoestiek Montage Brabant is leverancier van het hoogstaande Italiaanse merk Slalom in Nederland

Slalom Nederland is een product van Akoestiek Montage Brabant. Akoestiek Montage Brabant is al ruim 50 jaar actief in de akoestische branche en is de exclusieve leverancier van het hoogstaande Italiaanse merk Slalom in Nederland.

Slalom Nederland bevat akoestische oplossingen om de akoestiek én uitstraling van jouw kantoor, thuiswerkplek, school, of andere ruimte te verbeteren. Daarnaast zorgen de prints en het hoogwaardige design voor een fantastische visuele ervaring, zonder dat grote verbouwingen of investeringen nodig zijn.

Al meer dan 50 jaar ervaring

Ruim 50 jaar geleden is Akoestiek Montage Brabant opgericht. Inmiddels hebben wij dus een flinke bak ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van unieke, hoogwaardige akoestische oplossingen en afbouwprojecten. Wij meten, adviseren, ontwerpen, leveren en monteren akoestische projecten van A tot Z. In al die jaren is er één boodschap die Akoestiek Montage Brabant overbrengt: akoestiek is onderdeel van het interieur.

Of het nu een kantoor, restaurant, bioscoopzaal, winkel, of woning is: Akoestiek Montage Brabant is gespecialiseerd in het creëren van een omgeving die rust en energie tegelijkertijd uitstraalt. Dit doen wij voor zowel architecten- en projectbureaus als particulieren. Wij geloven dat een goede akoestiek een ruimte volledig tot zijn recht laat komen – en andersom: een slechte akoestiek in een prachtige ruimte doet afbreuk. Wie kan er nu lekker eten in een restaurant waar je niemand kan verstaan?

Akoestiek Montage Brabant denkt oplossingsgericht en flexibel. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, creatief en out of the box. Onze expertise is niet onopgemerkt gebleven: onder onze opdrachtgevers behoren o.a. NS, Pathé, PWC en Avrotros. Opdrachtgevers zien ons als een sterke en betrouwbare speler, die professioneel opereert en enkel kwaliteit levert. Mét een scherpe prijs.

Wat Akoestiek Montage Brabant allemaal voor u kan betekenen? De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Denk aan akoestische systeemplafonds en -wanden, metal stud wanden, plafondeilanden, lichtplafonds en -wanden met of zonder bedrukkingen, LED verlichting, timmerwerken, maar ook kleinere akoestische interieuroplossingen, zoals de Slalom Nederland collectie, nemen wij op ons. Wij kunnen niet wachten al uw wensen uit te laten komen.

Focus op design

De focus op design, hygiëne en duurzaamheid is wat Slalom Nederland zo uniek maakt. Omdat akoestische producten vaak voornamelijk functioneel zijn, maar minder visueel aantrekkelijk, heeft Slalom ervoor gekozen om juist design van de collectie minimaal nét zo belangrijk te maken als de akoestische functionaliteit. Want het oog wil ook wat!

Een groot deel van de producten van Slalom Nederland is veiliggesteld met een patent. Deze patenten zijn in samenwerking met verschillende ontwerpers op de producten vastgelegd. Hierdoor mag Slalom als enige deze ontwerpen gebruiken. Hierdoor kunnen wij een exclusief product in uw ruimte plaatsen.

De geluidsabsorberende producten bevorderen concentratie, productiviteit en comfort, zowel mentaal als fysiek: Slalom Nederland zorgt ervoor dat iedere (kantoor)ruimte kan worden ervaren als een vriendelijke omgeving waar werkplezier centraal staat. Een goede akoestiek zorgt voor gemotiveerde medewerkers met minder stress. Slalom heeft daarom een wereld aan akoestische oplossingen ontwikkeld, echt álles is mogelijk!

Focus op hygiëne

Aangezien het coronavirus nog wel even onder ons zal blijven, blijft ook hygiëne op kantoor zeer belangrijk. Hiervoor heeft Slalom Nederland een behandeling ontwikkeld welke akoestische schermen bacterie- en schimmelvrij maakt en houdt. Door een antibacteriële behandeling zijn deze panelen goed voor de gezondheid.

Leven en werken in een gezonde omgeving is ontzettend belangrijk. We spenderen namelijk 90% van ons leven binnen, waarvan ruim 30% op het werk. De voornaamste bron van vervuiling in gesloten ruimtes komt door bacteriën en schimmels welke door de lucht zweven. Deze hebben allemaal consequenties op onze stemming, productiviteit, en gevoel, maar kunnen ook leiden tot serieuze allergieën en zelfs astma.

Focus op duurzaamheid

Slalom Nederland ontwikkelt haar collectie vanuit het idee dat bij elk product gebruik, duurzaamheid, en recycling centraal staan. De productlijn van Slalom Nederland wordt enkel geproduceerd met gerecyclede materialen die aan het einde van hun levensduur wederom kunnen worden hergebruikt. Hiernaast zijn we voortdurend bezig met het zorgvuldig kiezen van onze partners, leveranciers en alle andere partijen in de productie en distributie van de productlijn.

Deze duurzaamheid trekken we graag verder in het uiterlijk van onze collectie. Met Slalom kun je de natuur naar binnen brengen! Onze akoestische oplossingen zijn niet alleen te vinden zijn in wanden of plafonds, maar zelfs in kussens, stoelen, en planten! Slalom Nederland heeft een ontzettend breed assortiment aan producten, welke kunnen worden gebruikt zonder grote verbouwingen of investeringen te hoeven doen.

De panelen zijn gemakkelijk en snel te plaatsen, en de business kan ondertussen natuurlijk gewoon doorgaan. Je kunt het zo gek niet bedenken, alles is te maken. Daarnaast zorgen wij door te kiezen voor de juiste print voor een belangrijke bijdrage aan de look en feel van uw (kantoor)ruimte. Elke gewenste vorm of print is mogelijk.