monstera-partitions-baffle-5.jpg

BaffleXL

De BaffleXL wordt vaak bevestigd aan het plafond door middel van kabels of beugels. De baffles zorgen voor het verminderen van de nagalmtijd in een ruimte. Dat is ideaal voor bedrijfshallen, kantoren of scholen. Dit product kan ook gebruikt worden als scheiding, hierdoor kan er gemakkelijk een extra ruimte worden gemaakt. 

Dun en aantrekkelijk, daarmee zijn het perfecte informele verdelers voor open ruimtes. Door met open voorwerpen te spelen, blijft het design spannend maar toch makkelijk om te gebruiken. Dankzij de dichtheid van het materiaal worden deze elementen namelijk echte geluidwerende scheidingen. De verschillende modellen hebben alle een ander ontwerp. We hopen je met deze ontwerpen te kunnen inspireren om zelf een ontwerp te maken. De panelen worden namelijk handgemaakt wanneer dit gewenst wordt.

Alle scheidingen zijn beschikbaar in alle verschillende kleuren die passend zijn bij jouw ruimte. Daarnaast worden de producten verbonden aan het plafond door middel van kabels of beugels. Wanneer deze in een rails worden geplaatst kunt de panelen makkelijk verplaatsen. Er kan gekozen worden voor een donkere kleur die past bij het ontwerp van uw ruimte. Maar er kan kan ook gekozen voor een vrolijke, frisse kleur die opvalt. Hiermee kiest u voor een element in de ruimte dat de ogen op zich trekt. Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail, chat of telefoon. 

De Baffle XL-productlijn is gemakkelijk te combineren met andere producten zoals de  ECOwall of  ECObubble.