petfelt aan de wand bevestigd voor akoestisch perfecte ruimte
Tunnel aan de wand voor een ideale werkomgeving

Werken vanuit huis

Werken vanuit huis hoort sinds maart 2020 bij het nieuwe normaal. In dit nieuwe normaal werkt men vaak deels vanuit huis en deels op kantoor. Een thuiswerkplek heeft veel voordelen. Zo is de reistijd naar kantoor een stuk korter, ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en heb je geen last van je collega’s. Maar thuis werken is niet altijd even ideaal. Het is namelijk mogelijk dat je niet de enige bent die thuis aan het werken is, zo kan het zijn dat je partner ook thuis aan het werken is, of je kinderen hebt die om je aandacht vergen.

Wil je nog meer weten over het thuiswerken? Lees dan ook eens onze nieuws pagina. Daar verschijnen vaak blogs over hoe men het beste kan thuiswerken. 

Om de werkplek een stuk aangenamer te maken, zowel visueel als akoestisch, hebben wij wat producten voor je uitgekozen die het thuiswerken iets dragelijker maken. Echter zorgen alle producten uit de Slalom-collectie voor een betere akoestiek in de ruimte, waardoor concentreren een stuk makkelijker wordt gemaakt! Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, dan adviseren we je graag.