akoestische panelen ECOround bevestigd aan het plafond

ECOround

ECOround is een paneel met een sterk geometrisch karakter. Het is een bijzonder element, dat zijn retrosmaak kan versterken met zijn kleur. Daarnaast geeft het een extra dimensie aan de ruimte door de bolvorming in het paneel.

Dit product is met name geschikt voor montage achteraf. Dan kan het worden gebruikt in reeds bestaande plafonds om zo nieuwe ruimtes opnieuw te ontwerpen. Met een kleine aanpassing kan een gehele ruimte gemakkelijk akoestisch verantwoord worden gemaakt.

Door de elementen te plaatsen met een frisse kleur, ontstaat er in uw ruimte een nieuwe sfeer. Het product zorgt voor een fijne sfeer in uw ruimte. Wanneer het product wordt geplaatst in een vergaderruimte of kantine, kan u er voor kiezen om de kleuren van uw bedrijf terug te laten komen in het ontwerp. Ook kan er voor gekozen worden de sfeer van de ruimte door te trekken naar de wand of het plafond. Hiermee neemt u naast de akoestiek ook de sfeer mee in uw ontwerp.

Zoals alle producten uit de Slalom-collectie, is ook het product verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij uw interieur of huisstijl. Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon.