akoestische panelen ECOround bevestigd aan het plafond

ECOround

ECOround is een paneel met een sterk geometrisch karakter. Het is een bijzonder element, dat zijn retrosmaak kan versterken met zijn kleur. Daarnaast geeft het een extra dimensie aan de ruimte door de bolvorming in het paneel.

Dit product is met name geschikt voor montage achteraf. Het kan worden toegepast op bestaande plafonds om zo nieuwe ruimtes te creëren. Met een kleine aanpassing kan een gehele ruimte gemakkelijk akoestisch worden verbeterd.

Door elementen te plaatsen met een frisse kleur, ontstaat een nieuwe prettige sfeer in de ruimte. Wanneer het product wordt geplaatst in een vergaderruimte of kantine, kunt u ervoor kiezen de kleuren van uw bedrijf terug te laten komen in het ontwerp. Ook kan ervoor gekozen worden de sfeer van de ruimte door te trekken naar de wand of het plafond.

Zoals alle producten uit de Slalom-collectie, is ook dit product verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij uw interieur of huisstijl. Bekijk alle mogelijkheden in de product catalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail of telefoon.