DOTS - partition (9) HD
opped-DOTS-partition-6.jpg
dots curtain
cropped-DOTS-partition-1.jpg
DOTS - partition (2)

.Dots

De halfopen gordijnen van Dots zorgen voor een super moderne uitstraling. Dit product is half doorschijnend en daardoor zeer praktisch: ideaal voor iedere ruimte. Het geeft daarnaast de mogelijkheid om een ruimte te verdelen voor een andere toepassing van de ruimte. 

Het is mogelijk om te kiezen tussen verschillende maten perforatie. Een kleinere doorboring vangt meer geluid op dan een grotere doorboring. Dit komt door de grootte van het vilt wat overblijft. Ook ontstaat er bij kleinere doorboring meer privacy dan bij de grotere gaatjes. Een grote reeks gaatjes verdeelt de ruimte, maar hierdoor behoudt een ruimte zijn openheid. Bekijk ook alle verschillende mogelijkheden bij het kopje ‘afwerkingen’. 

.Dots is dus een product met meerdere functies. Doordat het geluid goed wordt gedempt, kan er in kleine groepen worden gewerkt in een grote ruimte. Tevens kunnen deze akoestische gordijnen ook dienen als versiering voor glazen wanden van vergaderzalen. 

Door de vilten afwerking is het mogelijk om werkelijk alle vormen te creëren. Bovendien is dit product verkrijgbaar in bijna 100 verschillende kleuren: voor ieder wat wils! Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon.