Nieuws van Slalom Nederland

๐ƒ๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ณ๐š๐ฆ๐ž, ๐š๐ค๐จ๐ž๐ฌ๐ญ๐ข๐ฌ๐œ๐ก๐ž ๐›๐ฎ๐ซ๐ž๐š๐ฎ๐ฌ๐œ๐ก๐ž๐ซ๐ฆ๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ž๐ž๐ง ๐ญ๐จ๐ฉ-๐ญ๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ๐ค๐š๐ง๐ญ๐จ๐จ๐ซ!

Thuiswerken brengt een hoop uitdagingen met zich mee. Waar de รฉรฉn thuis een kantoor heeft, zit de ander aan de keukentafel. Ook wordt online vergaderen vaak verstoord door slechte nagalm: dit maakt vergaderen onaangenaam en vermoeiend voor jezelf รฉn je gesprekspartners.

De ๐๐ก๐จ๐ง๐ž ๐๐จ๐จ๐ญ๐ก van Slalom biedt maakt thuiswerken zo prettig en gemakkelijk mogelijk. Zo creรซer je optimaal akoestisch comfort en een persoonlijke ruimte. Ook na deze coronaperiode is dit product goed te integreren op kantoor.

Wij hebben nog meer tips om jouw thuiskantoor te optimaliseren! Wist je bijvoorbeeld dat voldoende licht essentieel is voor een top-thuiskantoor?

Slalom bij het Broeinest in Eindhoven

Voor de Dutch Design Week heeft Akoestiek Montage Brabant een opstelling van verschillende Slalom producten geplaatst in het Broeinest in Eindhoven. Helaas heeft de Dutch Design Week geen doorgang gehad, maar dat neemt niet weg dat er een prachtige opstelling is geplaatst. Ben je benieuwd naar meer foto’s? Lees dan snel verder!

4 Essentiรซle tips voor een toekomstbestendig kantoor

Je zou het nieuwe kantoor kunnen zien als restaurant of kroeg. Daar ga je ook niet iedere dag heen. De afwisseling echter, van soms thuis werken en soms naar een sociale omgeving gaan waar je anderen ontmoet, geeft flexibiliteit, vrijheid, รฉn haalt uiteindelijk het beste in ieder individu naar boven.

Ruim 82% van de Nederlanders geeft aan ook na de coronacrisis deels thuis te willen blijven werken. Het is dus belangrijk om hierop in te spelen wat betreft kantoorindeling en -inrichting. Hoe precies? Lees snel verder!

Wist je datโ€ฆ de producten van Slalom ook uiterst geschikt zijn in het onderwijs?

In het onderwijs, of dat nu om basisschool, middelbare school, of hoger onderwijs gaat, is concentratie ontzettend belangrijk. Zonder een goede akoestiek worden kinderen rumoerig, wordt een leraar minder verstaanbaar, en verminderen concentratie en leerprestaties door de vele prikkels. Een slechte akoestiek is het gevolg van het gebrek aan ruwe en zachte afwerkingen in een ruimte, waardoor geluid wordt teruggekaatst en het langer duurt voordat de galm is uitgestorven.