sphere aan het plafond

Sphere

Sphere is een akoestisch product welke ook zorgt voor een hoge speelsheid en creativiteit in een ruimte. Het is mogelijk om het product te bevestigen aan het plafond of aan een wand, als halve bol. Daarnaast is het mogelijk om dit product te combineren als lampenkap.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, is het een product met een afwerking van zeer hoge kwaliteit. Het is zowel een akoestisch als artistiek element. Opgehangen aan het plafond of aangebracht op de muur, zorgt dit product altijd voor de juiste geluidsaanpassing van een ruimte.

Daarnaast zorgt het product voor een andere sfeer in de kamer. Door de mogelijkheid om de bollen op verschillende hoogte te hangen ontstaat er een unieke sfeer in de ruimte. De bollen zouden perfect kunnen worden bevestigd in een kantine of andere plek waar mensen samen komen. Door het grote oppervlakte van het product worden enorm veel geluidstrillingen opgevangen en heb je geen last van omgevingsgeluid.

Het product is verkrijgbaar in alle verschillende kleuren en maten waardoor het bij ieder interieur of ontwerp past. Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon.