Antibacteriële schermen

Wonen en werken in een gezonde omgeving is belangrijk voor onze gezondheid

We brengen 90% van ons leven binnen door, waarvan 30% op de werkplek. De belangrijkste bron van vervuiling in huis is te wijten aan bijna onzichtbare deeltjes die zich door de lucht verspreiden. Deze kunnen slechte gevolgen hebben voor de stemming, productiviteit en beleving van ruimte. Ook kunnen zij de oorzaak zijn van ernstigere aandoeningen zoals astma.

Bescherming tegen bacteriën

De Covid-19 situatie heeft voor volle aandacht op schoonmaak en sanitaire voorzieningen gezorgd. Om deze reden heeft Slalom een ​​nieuwe behandeling gelanceerd met  antibacteriële eigenschappen. Deze bijzondere behandeling is gebaseerd op een natuurlijk ziekte-verwerkend middel: zilverionen.

Wanneer dit middel in contact komen met schimmels en bacteriën, zorgen ze ervoor dat deze stoppen met groeien. Door onze stoffen te behandelen met zilveren deeltjes, zijn we in staat bescherming te verzekeren en tegelijkertijd verschillende praktische eigenschappen te geven aan onze producten.

Deze producten kunnen daarom worden gebruikt in een breed groep aan ruimtes, zoals kantoren, scholen, restaurants, en zelfs de fitness. Er zal geen bacteriegroei optreden op panelen die op deze manier zijn behandeld. Deze behandeling is volledig onzichtbaar. Ieder product van Slalom kan een behandeling ondergaan, zonder dat dit zichtbaar is op het materiaal. 

Wat kan Akoestiek Montage Brabant voor u betekenen?

Akoestiek Montage Brabant heeft ruim 50 jaar aan ervaring in de akoestiek. Wij zorgen dan ook voor op maat gemaakt akoestisch advies en montage. De akoestische producten van Slalom Nederland zijn hiernaast ook behandeld met antibacteriële eigenschappen. Deze producten zijn akoestisch verantwoord waardoor iedereen op een prettige en veilige manier kan werken. Enkele producten die hier in uitblinken zijn:  ECOdesk en  ECOstrong.

Benieuwd hoe dit precies werkt? Neem dan contact met ons op via mail, chat, of telefoon. Graag maken we een afspraak!

Antibacteriële panelen

Naast de onzichtbare antibacteriële behandeling die de producten van Slalom kunnen ondergaan, is er ook de mogelijkheid om een paneel van kunststof aan te schaffen. Deze hebben geen akoestische functie, maar hebben het voordeel dat de ruimte open blijft en men elkaar kan blijven zien in bijvoorbeeld een vergaderruimte.

Onze plexiglas-panelen zijn gemakkelijk te vervangen door de akoestische panelen van Slalom, vanwege een makkelijk kliksysteem. Een flexibele oplossing dus!