Ecodesk op het bureau maar ook bevestigd aan het plafond
ECOdesk Totem als scheidingsmateriaal gebruikt bij een gemeentehuis
ecodesk gebruikt als baffle
ecodesk baffle verticaal
ECOdesk antibacteriële schermen Akoestiek Montage Brabant Slalom Nederland

ECOdesk

ECOdesk heeft vele verschillende toepassingen. Het is te gebruiken als vrijstaand element, op wielen, totem, of als baffle. Met al deze verschillende mogelijkheden wordt op een makkelijke en toegankelijke manier gewerkt aan het verbeteren van de akoestiek in de ruimte.

De primaire functie van dit product is het verbeteren van de akoestiek, maar het afscheiden van ruimtes is met dit product ook geen probleem. Het kan worden geplaatst op het bureau of bevestigd worden aan de wand of een plafond. Maar het is ook mogelijk om een paneel op een standaard te monteren en deze in een ruimte te plaatsen als los onderdeel.

De naam ECOdesk is een algemene naam voor een product dat veel verschillende mogelijkheden biedt. Het product is gemaakt van een stevig vilt dat de akoestiek in de ruimte enorm verbeterd. Door de verschillende toepassingen die dit product biedt, is het breed inzetbaar. Maar het is ook mogelijk om een paneel op een standaard te monteren en deze in een ruimte te plaatsen als los onderdeel.

Het product is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en toepassingen om voor elke ruimte tot een gepaste oplossing te kunnen komen. Bekijk alle mogelijkheden in de product catalogus of neem contact met ons op via mail of telefoon.