WAVE
wave bevestigd aan de wand met groen en zwarte panelen
Wave bevestigd aan de wand met groen en zwarte panelen
Wave curtain bevestigd aan een rails werkt als scheidingswand

Wave

Met Wave creëer je in één keer een fantastische eyecatcher in een ruimte. Door het opvallende design speel je direct in op het design van een ruimte. Alle kleurcombinaties kun je uiteraard zelf bedenken. Doordat het product uit losse panelen bestaat en deze samen één geheel vormen, ontstaat er een fantastisch driedimensionaal effect aan de wand.

Daarnaast kun je het product plaatsen in een ruimte als een kantine of andere ruimte waar men samen komt. Door het grote oppervlakte van het product vangt het veel geluidstrillingen op en maakt het de ruimte akoestisch een stuk aangenamer. 

Er kan gekozen worden voor een eigen kleurpatroon waardoor er een mooi element ontstaat in de ruimte. Kies je voor een rustig patroon wat puur en alleen de akoestiek regelt, of kies je voor een vrolijke, frisse kleur dat in het oog springt in de ruimte.

Het product is ook te gebruiken als gordijn om een grote ruimte te verdelen in kleinere groepen. De panelen worden dan bevestigd aan kabels of beugels die in een rails worden begeleid. Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon.