Slalom in het Broeinest Eindhoven

Slalom Nederland in het Broeinest

Sinds vorige week is er een opstelling met verschillende Slalom producten te vinden in het Broeinest in Eindhoven. Deze opstelling werd geplaatst met het oog op de Dutch Design Week die door opstandigheden natuurlijk niet heeft kunnen plaats vinden. Om architecten de komende maanden en jaren te kunnen inspireren met de verschillende mogelijkheden die Slalom biedt, is de opstelling toch geplaatst.

In het ontwerp is er gekozen voor een combinatie van praktische en design voorwerpen. Deze combinatie geeft een goed beeld waar Slalom voor staat, namelijk: akoestiek, design en duurzaam. 

Alle materialen zijn akoestisch verantwoord en dragen bij aan een prettig omgevingsgeluid. Door de vilten afwerking van de producten worden geluidstrillingen opgevangen en wordt de ruimte akoestisch verantwoorder.

Midden in het Broeinest is een Oasis geplaatst. Dit is een échte eyecatcher voor de hele ruimte. Wanneer je binnen komt lopen is dit product echt het allereerste wat opvalt. Het harde vilt vangt rond vliegende geluidstrillingen op die anders door de ruimte heen blijven gaan. 

Kom zelf ook een kijkje nemen in het Broeinest in Eindhoven. Een afspraak maken kan via de website van het Broeinest. Of neem contact op met Akoestiek Montage Brabant en wij helpen je verder!