Tunnel

Tunnel is ontstaan door onze passie voor vilt. Dit product omvat een zachte laag die kan worden bevestigd aan iedere wand, waardoor dit product de functie van behang of andere wandbekleding overneemt. Daarnaast is het product, zoals de volledige Slalom collectie, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waardoor u het product perfect kunt matchen uw interieur of huisstijl.

Het product lijkt op Millerighe. Echter, dit product geweven, waardoor golven in het patroon ontstaan. Door de golven ontstaat extra oppervlakte om geluidstrillingen op te vangen. Door een grote wand te bekleden met dit product verbetert de akoestiek in uw ruimte in één klap aanzienlijk. Hiervoor geldt vaak de regel dat minimaal 30 procent van een ruimte bekleed moet zijn met akoestisch materiaal, om de akoestiek goed te kunnen verwerken. 

Er kan gekozen worden voor een rustige kleur zodat het element aan de wand niet opvalt, maar ook een frisse, vrolijke kleur die kan dienen als een sfeerbepaler voor de werkomgeving. 

Doordat deze wandbekleding driedimensionaal is, kan worden gespeeld met de vorm. Bovendien heeft het product wandbekledingsgroeven, waardoor het product akoestisch verantwoord is. Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem contact met ons op via mail of telefoon.