Tunnel

Tunnel is ontstaan door onze passie voor vilt. Dit product omvat een zachte laag die kan worden bevestigd aan iedere wand. Hierdoor neemt dit product de functie van behang of andere wandbekleding over. Daarnaast is het product, zoals de volledige Slalom collectie, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waardoor u uw interieur of huisstijl perfect kunt matchen met het product.

Het product lijkt op Millerighe. Echter is dit product gewoven, hierdoor ontstaat er golven in het patroon. Door de golven is er extra oppervlakte om geluidstrillingen op te vangen. Door een grote wand te bekleden met dit product wordt uw ruimte in een klap akoestisch verantwoord. Hiervoor geldt vaak de regel dat minimaal 30 procent van een ruimte bekleed moet zijn met akoestisch materiaal, voordat deze de akoestiek goed kan verwerken. 

Er kan gekozen worden voor een rustige kleur zodat het element aan de wand niet opvalt, maar ook een frisse, vrolijke kleur is mogelijk. Dit kan dienen als een sfeer bepaler voor de werkomgeving. 

Doordat deze wandbekleding driedimensionaal is, kan er worden gespeeld met de vorm. Hiernaast heeft het product wandbekleding groeven, waardoor het product akoestisch verantwoord is. Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon.