Millerighe

Design door OnsiteStudio

Millerighe is geïnspireerd op de verfijnde interieurbekleding van de Milanese wooningangen in de jaren vijftig. Dit design valt op door de abstracte en moderne elegantie.

De dichtheid en golven van de lijnen zorgen niet alleen voor optimaal akoestisch comfort, maar vooral voor een tijdloze en rustige achtergrond voor alle activiteiten.

Daarnaast neemt dit product de functie van een behang of verf in zijn geheel over. Het product wordt bevestigd tegen de wand en kan in elke wenselijke kleur worden verkregen. Tegelijkertijd kiest u voor een goede akoestiek in uw werkruimte of kantoor. Door toepassing van dit product wordt werken in de ruimte prettiger omdat geluidstrillingen worden opgevangen door de golven in het patroon. 

Verder kan het product in combinatie met licht een sfeerbepaler zijn voor uw werkomgeving, zo vangt u meerdere aspecten van een fijne werkomgeving in één keer.

Dit geweldige product zorgt voor een rustige uitstraling in uw pand en zorgt daarnaast voor een perfecte akoestiek in uw ruimte. Door de golven in het patroon van dit product veel geluidstrillingen opvangen, kunt u in alle rust vergaderen of werken zonder afleiding van buitenaf.

Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem contact met ons op via mailof telefoon.