Millerighe

Design door OnsiteStudio

Millerighe is geïnspireerd op de verfijnde interieurbekleding van de Milanese wooningangen in de jaren vijftig. Dit design valt op door de abstracte en moderne elegantie.

De dichtheid en golven van de lijnen zorgen niet alleen voor optimaal akoestisch comfort, maar vooral voor een tijdloze en rustige achtergrond voor alle activiteiten.

Daarnaast neemt dit product de functie van een behang of verf in zijn geheel over. Het product wordt bevestigd tegen de wand en kan in elke wenselijke kleur verkregen worden. Tegelijkertijd kiest u voor een goede akoestiek in uw werkruimte of kantoor. Het gebruik van dit product maakt werken in de ruimte prettiger doordat geluidstrillingen worden opgevangen door de golven in het patroon. 

Verder kan het product een sfeer bepaler zijn voor uw werkomgeving door te werken met een combinatie met licht vangt u meerdere aspecten van een fijne werkomgeving in een keer.

Dit geweldige product zorgt voor een rustige uitstraling in uw pand en zorgt daarnaast voor een perfecte akoestiek in uw ruimte. Door de golven in het patroon vangt dit product veel geluidstrillingen op. Hierdoor kunt u in alle rust vergaderen of werken zonder afleiding van buitenaf.

Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon.