Lamellae

LAMELLAE is een geluidsabsorberende wandbekleding die in elke ruimte kan worden geplaatst. Het product kan bovendien worden gecombineerd met verschillende andere akoestische meubelen in de ruimte. Denk bijvoorbeeld aan de POUF of aan de natuurlijke vormen van OASIS.

Daarnaast is het product gemaakt van hard vilt. Dit wordt bij producten als Oasis ook gebruikt. Dit harde vilt is te maken naar eigen wens en in elke kleur. U kunt kiezen voor een rustige kleur zodat het element niet opvalt aan de muur, maar ook een vrolijke, frisse kleur is mogelijk. Met een frisse kleur is het een echte sfeerbepaler in de ruimte. Het product past perfect in een ruimte als een entree of receptie. Dit geeft een mooie eerste indruk!

Het product is een wandbekleding die speelt met de samenstelling van de materialen uit de collectie. De kleuren, vormen en driedimensionaliteit zorgen voor een landschappelijk en ruimtelijk effect.

Creativiteit heeft met de producten van Slalom Nederland geen beperkingen! Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem contact met ons op via mail of telefoon.