Hardfelt

Vilt kan verschillende vormen, kleuren en zelfs stijfheid aannemen. Hardfelt is een coating, bijzonder geschikt voor mooie creaties.

Voorbeelden van deze bijzondere creaties zijn de bladeren van Oasis of de stukken waaruit Lamellae bestaat. De producten zijn gemaakt van hard vilt. Zoals je wellicht al gezien hebt, is het mogelijk om deze materialen uit verschillende kleuren te laten maken.

Verder is dit product uitermate geschikt voor toepassingen aan de wand. Het geeft extra akoestische voordelen zonder dat deze ruimte inneemt. Het kan als het ware gebruikt worden als een soort behang. Door het vilt worden veel geluidsgolven opgenomen en verminderd dit de nagalmtijd in de ruimte.

Het vilt kan worden gebruikt om de akoestiek te verbeteren, maar naast dat voordeel kan het ook de sfeer in uw werkruimte verbeteren. Door een verbeterde akoestiek wordt uw personeel productiever en zal men minder snel worden afgeleid. Maar ook de bedrijfskleuren kunnen terugkomen in het kantoor.

Bekijk alle mogelijkheden nog eens rustig in de productcatalogus of bekijk de andere producten op de website. Wilt u meer informatie? Neem dan eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon.

Product: Dimensies, toepassingen, codes
Technisch: Data
Afwerking: Stoffen en kleuren
Vuurbestendigheid: