Hardfelt

Vilt kan verschillende vormen, kleuren en zelfs stijfheid aannemen. Hardfelt is een coating, bijzonder geschikt voor mooie creaties.

Voorbeelden van deze bijzondere creaties zijn de bladeren van Oasis of de stukken waaruit Lamellae bestaat. De producten zijn gemaakt van hard vilt. Zoals je wellicht hebt gezien, is het mogelijk om deze materialen uit verschillende kleuren te laten maken.

Verder is dit product uitermate geschikt voor toepassingen aan de wand. Het geeft extra akoestische voordelen zonder dat deze ruimte inneemt. Het kan als het ware gebruikt worden als een soort behang. Door het vilt worden veel geluidsgolven opgenomen en vermindert dit de nagalmtijd in de ruimte.

Het vilt kan worden gebruikt om de akoestiek te verbeteren, maar daarnaast kan het ook de sfeer in uw werkruimte verbeteren. Door een verbeterde akoestiek wordt uw personeel minder afgeleid en stijgt de productiviteit. Ook de bedrijfskleuren kunnen desgewenst worden toegepast in het kantoor.

Bekijk alle mogelijkheden nog eens rustig in de productcatalogus op de website. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon.

Product: Dimensies, toepassingen, codes
Technisch: Data
Afwerking: Stoffen en kleuren
Vuurbestendigheid: