FELTshape & FELTdesign

Met FELTshape & FELTdesign kun je werkelijk iedere kleurcombinatie en vorm realiseren. In lijn met je huisstijl, minimalistisch of juist opvallend, geometrische vormen of natuurlijke elementen: alles is mogelijk. Daarnaast is het zelfs mogelijk je eigen afbeelding of logo op het vilt te bedrukken.

De producten zijn te verkrijgen in pakketten. Door een pakket aan te schaffen krijg je dus meteen een compleet product. Een verpakking omvat meestal tussen de 12 en 48 stuks, dat is afhankelijk van de grootte van het product. 

Wanneer je kiest voor een designontwerp, bepaal je zelf de omvang van het product. Deze is perfect te koppelen aan de huisstijl van je bedrijf, maar ook de sfeer van het kantoor worden verwerkt in de ruimte. 

Bekijk bovenstaande selectie van onze ontwerpers of creëer je eigen speciale patroon, the sky is the limit! Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon. Wij adviseren je graag, zodat je met dit product een optimale akoestische ervaring kan creëren die ook nog eens voor een echte wow-factor zorgt!