ecowall bevestigd aan de muur in verschillende kleuren
ecowall aan de muur in blauw grijs en witte vlakken

ECOwall

ECOwall is een kleurrijk paneel dat extreem functioneel is voor de akoestische verbetering aan de wand of het plafond van een ruimte. Het product is effectief en dun, het houdt de grootte van de ruimte intact en geeft muren en plafond, wanneer gewenst, een vleugje kleur.

Als het product aan het plafond hangt, creëert dit product een aangename en speciale lay-out, die ook de breking van geluidsgolven kan beïnvloeden. De naam van het product doet denken dat het alleen aan de wand kan worden bevestigd. Dat is echter niet zo, de panelen kunnen ook als elementen in een ruimte worden bevestigd aan het plafond. Er ontstaat dan een zwevend paneel dat door montage aan het plafond kan worden gemaakt. 

ECOwall past harmonieus in ruimtes met verschillende functies, zoals kantoren, vergaderzalen, restaurants, huizen, ziekenhuizen, sportscholen en waar u ook maar het akoestische comfort wilt verbeteren. De kleur van de panelen is zelf te bepalen, hierdoor kunt u de sfeer van uw ruimte veranderen door te kiezen voor een vrolijke kleur. Ook kunt u kiezen voor een rustige kleur als u wilt dat de panelen niet te veel opvallen.

Door de verschillende afwerkingen van kleuren en materialen die beschikbaar zijn, kunt u voor elk project het meest geschikte paneel creëren. Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem contact met ons op via mail of telefoon.