ECOstrong bevestigd aan plafond in de kleur grijsblauw
ECOstrong aan de wand

ECOstrong

ECOstrong is een akoestisch paneel, met een mooie afwerking. Het past perfect binnen ruimtes en verbetert de akoestiek enorm. Het is toepasbaar op meerdere mogelijkheden. Het product kan worden gebruikt als paneel, scheiding of als wandbekleding.

De producten zijn breed in te zetten. De mogelijkheden van dit product zijn bijna eindeloos. Het product kan worden bevestigd op verschillende manieren. Wanneer schroeven worden gemonteerd aan de panelen, kunnen deze worden bevestigd aan het plafond. Maar de panelen kunnen ook worden bevestigd op een standaard en kunnen dan dienen als ruimteverdeler. 

Verder is het ook mogelijk om het product te bevestigen aan de muur of een glazen wand. Hiermee maakt u een kale oppervlakte mooier en wordt tegelijkertijd het geluid in de ruimte verbeterd. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende grootte, zodat deze perfect past bij uw ruimte. Het is dus mogelijk om de grootte van ECOstrong zelf te bepalen. 

De panelen zijn ideaal voor uw kantoren of zalen. Daar is het belangrijk dat geluid wordt opgevangen. Hierdoor kan men zich beter focussen en gaan vergaderingen soepeler. Er kan gekozen worden voor kleuren die passen bij de huisstijl van uw kantoor. Hierdoor worden de elementen echte versterkers van uw kantoor. Ook kan gekozen worden voor hele opvallende kleuren die juist de aandacht trekken.

Alle toepassingen zijn akoestisch verantwoord en kunnen worden aangepast naar uw eigen wensen. Bekijk alle mogelijkheden in de product catalogus of neem contact met ons op via mail  of telefoon.