ECO-PETfelt

ECO-PETfelt zijn dunne bekledingen die de akoestiek van een ruimte, zonder enige zichtbaarheid van voegen, kan optimaliseren. Het product werkt als een vervanging voor andere wandbekleding als behang of verf. Bovendien werkt dit product heeft dit product dermate veel akoestische eigenschappen dat het uw ruimte prettig maakt om in te verblijven. Of dit nu een werkruimte of kantine is, de akoestiek in de ruimte is super!

De collectie van Slalom is gemaakt van zacht materiaal, maar tegelijkertijd ook ontzettend taai: het leent zich gemakkelijk om vormen (ontdek FELTshapes), geometrische prints, stedelijke of wilde patronen mee te creëren. De print is aan te passen naar uw eigen huisstijl. Dat kunnen bijvoorbeeld uw huiskleuren zijn, maar het kan ook de sfeer van de ruimte overnemen. Een gezellige groene kantine die kan worden versterkt door een groen vilten afwerking aan de wand.

Het product kan niet alleen worden toegepast op blinde of glazen wanden, rechte of gebogen muren, maar ook op bestaande meubels om hun akoestische prestaties te verbeteren. Een zeer flexibel product wat in alle vormen en kleuren verkrijgbaar is.

Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem eenvoudig contact met ons op via chat, mail of telefoon. Wij helpen je graag verder!