ECO-PETfelt

ECO-PETfelt zijn dunne bekledingen die de akoestiek van een ruimte, zonder enige zichtbaarheid van voegen, kan optimaliseren. Het product is ter vervanging van andere wandbekleding zoals behang of verf. Bovendien heeft dit product dermate veel akoestische eigenschappen waardooor de sfeer in een ruimte aanmerkelijk verbeterd. Of dit nu een werkruimte of kantine betreft, de akoestiek in de ruimte is super!

De collectie van Slalom is gemaakt van zacht materiaal, maar tegelijkertijd ook ontzettend taai de collectie: leent zich er gemakkelijk voor om vormen (ontdek FELTshapes), geometrische prints, stedelijke of wilde patronen mee te creëren. De print is aan te passen aan uw eigen huisstijl. Dat kunnen bijvoorbeeld uw huiskleuren zijn, maar het kan ook de sfeer van de ruimte overnemen: bijvoorbeeld een gezellige groene kantine die kan worden versterkt door een groen vilten afwerking aan de wand.

Het product kan niet alleen worden toegepast op blinde of glazen wanden, rechte of gebogen muren, maar ook op bestaande meubels om hun akoestische prestaties te verbeteren. Een zeer flexibel product wat in alle vormen en kleuren verkrijgbaar is.

Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem contact met ons op via chat of telefoon. Wij helpen je graag verder!