ECOarch

ECOarch

De ECOarch is een gevormd geluidsabsorberend paneel. Dit product is verkrijgbaar in veel vormen en maten en is het toepasbaar op zowel wanden als plafonds. Hierdoor kan er in elke ruimte gespeeld worden met de indeling. Dankzij de vorm hecht het zich van nature aan alle verschillende oppervlakten, waardoor golvende, speelse lijnen ontstaan.

De vloeiende vorm biedt een groter absorberend oppervlak, waardoor de akoestiek nog sneller verbetert. Dit is ideaal voor grote ruimtes als kantines of collegezalen. Daarnaast zijn de akoestische bogen perfect voor restaurants of andere eetgelegenheden. Er ontstaat namelijk een extra dimensie aan de wand of het plafond, die de akoestiek in de ruimte perfect regelt.

Het product kan enorm veel verschillende kleuren en vormen aannemen. Denk bijvoorbeeld aan hol of bol, voor wand of plafond, tweekleurig of monochroom. Dat in combinatie met een ledverlichting, maakt dit product een fantastisch element voor uw ruimte. Bijzonder sfeervolle ruimtes ontstaan, door de integratie van het licht in de panelen hoeft er geen rekening te worden gehouden met verlichting aan de wanden.