Mesh

Mesh is een akoestische golf die aan het plafond moet worden gemonteerd en kan worden opgehangen, de ideale oplossing om elke ruimte kleur te geven en de akoestische prestaties te verbeteren door middel van echte eyecatcher in de ruimte. Doordat het product is gemaakt van akoestisch vilt, vangt het enorm veel geluidstrillingen op die anders door de ruimte heen gaan. Hierdoor wordt de akoestiek in de ruimte verbeterd. Terwijl er ook wordt gedacht aan een stukje design.

Het product is een akoestisch raster waarvan de afzonderlijke elementen, op een vaste afstand gerangschikt zijn gemonteerd, zodat de integratie van verlichting en mechanische systemen mogelijk is. Uiteraard zijn hierin ook alle kleuren en vormen mogelijk.

Daarnaast is het product een ideaal sfeerbepaler in uw werkruimte of kantine. Het element kan in een rustige kleur worden gekozen om aan te sluiten bij het bestaande plafond of aankleding van de ruimte. Maar het kan ook in een opvallende, frisse kleur worden gemaakt. Hiermee is het product een echte sfeer bepaler. 

Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon.