ECOrange Baffle

Flat is een systeem dat gebruik maakt van de eigenschap van het materiaal, om verschillende soorten toepassingen mogelijk te maken. De indeling is volledig afhankelijk van de ontwerper. Flat kan namelijk in verschillende vormen en afmetingen worden gemaakt.

Het systeem dat wordt wat bevestigd aan het plafond, bestaat uit panelen van verschillende grootte. Daardoor ontstaat een mooi effect aan het plafond. 

De schotten zijn verbonden met het plafond. Door middel van beugels of kabels. Het gebruik van baffles verbetert de akoestiek in een ruimte aanzienlijk. Grote ruimtes kunnen worden voorzien van dit akoestisch materiaal.

Een groot oppervlak kan namelijk veel trillingen opvangen en verwerken. Het geluid dat vrij komt in de ruimte wordt opgevangen en niet verder weerkaatst. 

De panelen lijken op de andere panelen van onze productlijn, maar verschillen toch echt van elkaar. De panelen van ECOrange zijn dunner dan de andere panelen in onze productlijn. Dit geeft de mogelijkheid om meer panelen op te hangen, waardoor het geluid in de ruimte nóg beter wordt verwerkt en  het werken voor uw personeel nog aangenamer wordt.

Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem contact met ons op via mail of telefoon.