ECOrange Baffle

Flat is een systeem dat gebruik maakt van de eigenschap van het materiaal, om verschillende soorten toepassingen mogelijk te maken. De indeling is volledig afhankelijk van de ontwerper. Flat kan namelijk in verschillende vormen en afmetingen worden gemaakt.

Het systeem wat bevestigd wordt aan het plafond, bestaat uit panelen van verschillende grote. Daardoor ontstaat er een mooi effect aan het plafond. 

De schotten is verbonden met het plafond. Deze worden verbonden door beugels of kabels. Met de baffles is de ruimte akoestisch beter. Met het product kunnen grote ruimtes voorzien van akoestisch materiaal.

Wanneer grote ruimtes worden voorzien van akoestisch materiaal, wordt de akoestiek in een ruimte vele malen beter. Een groot oppervlak kan namelijk veel trillingen opvangen en verwerken. Het geluid wat vrij komt in de ruimte wordt opgevangen en niet verder weerkaatst. 

De panelen lijken op de andere panelen van onze productlijn, maar zijn toch echt anders. De panelen van ECOrange zijn dunner dan de andere panelen van onze productlijn. Dit geeft de mogelijkheid om meer panelen op te hangen. Hiermee wordt de verwerking van het geluid in de ruimte nóg beter en kan uw personeel op een fijnere manier werken.

Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon.