ECOdrop

ECOdrop is een paneel dat op verschillende manieren kan worden gebruikt. Het paneel kan op de wand worden gemonteerd als akoestische oplossing. Maar ook als een lampenkap. Hierdoor wordt uw ruimte akoestisch verantwoorder, evenals stijlvol aangekleed. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen en daardoor toepasbaar in alle ruimtes.

Het product heeft dezelfde uitstraling als de ECObubble, maar dit product is omgedraaid. Daarnaast heeft het product de mogelijkheid om gekanteld aan de wand. Waardoor er kan worden gespeeld met het element. Wanneer er verschillende producten worden geplaatst aan de wand geeft dit een mooi effect.

Het product is ideaal voor het vullen van kale wanden in een bedrijfspand. Een werkruimte of kantine is een goede plek om de akoestiek te verbeteren. Wanneer men niet wordt afgeleid door geluid verhoogd dit het werkplezier.

Zoals eerder verteld kan het product in verschillende posities worden gedraaid. Hierdoor kan er worden gespeeld met de ruimte. Het product is uitermate geschikt voor gezamenlijke ruimtes als kantines of scholen.

Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon.