ECObubble

De ECObubble is een rond paneel met een brede toepasbaarheid. Dankzij de drie-dimensionaliteit en het brede scala aan beschikbare kleuren, zorgt dit product voor zowel licht- als geluidsabsorptie. Ook ontstaat een extra dimensie aan uw wand wanneer dit product wordt bevestigd. Het is zowel geschikt voor wand- als plafondtoepassingen en kan worden gebruikt om ieder gewenst patroon te creëren.

Er kan gekozen worden voor een eigen afwerking en kleur. Deze kan worden afgestemd op de inrichting van uw ruimte, maar er kan ook gekozen worden voor een frisse kleur, dit geeft een nieuwe indruk van uw ruimte.

Met dit product krijgt je ruimte een extra dimensie aan de wand. De bolvormige panelen zijn akoestisch meer verantwoord dan, platte panelen. Het product kan worden gemonteerd tijdens de bouw, maar is ook ideaal voor montage achteraf.

Bekijk alle mogelijkheden in de product catalogus. Inclusief de verschillende mogelijkheden in de afwerking van het product. Wanneer u vragen heeft, neem dan contact met ons op via mail of telefoon.