ECObubble

De ECObubble is een rond paneel met een brede toepasbaarheid. Dankzij de drie-dimensionaliteit en het brede scala aan beschikbare kleuren, zorgt dit product voor zowel licht- als geluidsabsorptie. Ook ontstaat er een extra dimensie aan uw wand wanneer dit product wordt bevestigd. Het is zowel geschikt voor wand- als plafondtoepassingen, en kan gebruikt worden om ieder gewenst patroon te creëren.

Er kan gekozen worden voor een eigen afwerking en kleur. Deze kan worden afgestemd op de inrichting van uw ruimte. Maar er kan ook gekozen worden voor een frisse kleur, dit geeft een nieuwe indruk van uw ruimte.

Met dit product krijgt je ruimte een extra dimensie aan de wand. Door de bolvormige panelen zijn deze panelen akoestisch meer verantwoord dan andere, platte panelen. Het product kan worden gemonteerd tijdens de bouw, maar is ook ideaal voor montage achteraf.

Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus. Bekijk daar ook de verschillende mogelijkheden die er zijn in de afwerking van het product. Wanneer u toch nog vragen heeft of interesse in het product, neem dan eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon.