Andamane plafond bevestigd

Andamane

Andamane is een volledig vernieuwend systeem. Dit product kan worden geplaatst rond ieder type lamp, ook bestaande, en veranderd deze in geluid opnemers. Door middel van akoestische panelen worden lampen breed inzetbaar: ze zorgen voor zowel optimaal licht als geluid.

Het product is ideaal voor grotere ruimtes waar meerdere lichtbakken hangen. Deze lichtbakken kunnen met dit product mooi worden weggewerkt. Hierdoor heb je geen last van lelijke lichtbakken en is de akoestiek in de ruimte perfect geregeld.

Door de akoestische functie van dit product vermindert de nagalmtijd in een ruimte. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, waardoor het past bij ieder interieur en indeling. Daarnaast is het product gemakkelijk te bevestigen aan het plafond door middel van beugels en kabels.

Het resultaat? Perfect licht en akoestiek in iedere ruimte! Door te werken met bestaand licht of LED-verlichting wordt ontstaat er een stukje design maatwerk.

Er kan gekozen worden voor een rustige kleur die niet afleid. Maar het is ook mogelijk om een frisse kleur te kiezen die kan dienen als blikvanger.  

Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon.