Ecoflex detail blauw
ecoflex rood detail freestanding
ecoflex wit freestanding
ECOflex-freestanding

ECOflex

ECOflex is ideaal voor het opsplitsen van grote ruimtes. Met dit product creëert u gemakkelijk een kleine vergaderruimte in een grotere ruimte. Doordat het product voorzien is van akoestische platen, kunt u zonder problemen in een grote ruimte overleg plegen. Het harde maar toch buigbare vilt vangt alle geluidstrillingen op en verwerkt deze. Hierdoor hebben andere om u heen geen last van het geluid.

De akoestische platen zijn buigbaar waardoor uw eigen gecreëerde ruimte aan uw wensen voldoet. Zo kunt u een rechte wand creëren maar is het ook mogelijk om een S-vorm te maken, wanneer u kiest voor een meer speelse afscheiding. Een U-vorm is ideaal om een tafel in het midden te plaatsen en daar te werken. 

Daarnaast is het product in alle kleuren en maten verkrijgbaar waardoor dit product precies past bij uw interieur. Verder zijn de panelen ligt en praktisch waardoor verplaatsen eenvoudig is. De kleuren zijn aan te passen aan de kleuren in uw pand of de bedrijfskleuren. Hierdoor ontstaat er eenheid door uw gehele bedrijfspand

Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon.