360-graden

360-graden verdelers zijn door hun klasse makkelijk te gebruiken in veel verschillende ruimtes. Bovendien zorgen deze verdelers voor een goede verdeling van het geluid.

Dit product maakt snel en eenvoudig meerdere kleine ruimtes waardoor overal met privacy kan worden overlegd. Door de goede kwaliteiten van dit product heeft u geen overlast meer van andere geluiden. Hierdoor kan men in alle rust een overleg voeren. Daarbij kan dit product gebruikt worden om een beurs te geven.

Door het gebruik van de verdelers wordt de ruimte rustiger. Dit komt doordat de panelen van 360-graden geluid kan opvangen en niet weerkaatst. Dat is ideaal voor bijvoorbeeld vergaderingen, het maken van extra werkplekken of het maken van lees- en pauzeruimtes. De groepen kunnen in een grote ruimte daardoor toch in afzondering samenwerken.

Ook is het mogelijk om materiaal vast te maken aan het product, zodat een tentoonstelling organiseren makkelijk kan gebeuren. Naast de mogelijkheid om dingen te bevestigen zijn de panelen van 360-graden geluiddempend waardoor het organiseren van een expositie een fijne bijeenkomst wordt. 

Bekijk alle kleur- en vorm mogelijkheden van 360-graden in de productcatalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon.