#staysafecollection
#staysafecollection
plexdesk spatschermen corona
Slalom scherm die ruimte verdeeld en beschermd tegen covid-19

Plexdesk

Om de verspreiding van corona tegen te gaan, heeft Slalom een nieuwe lijn panelen uitgebracht. Ook kunnen deze gebruikt worden om een veilige werkomgeving te kunnen creëren. De producten van Plexdesk behoren ook tot de antibacteriële collectie van Slalom Nederland, speciaal ontwikkeld om op een zo goed mogelijke manier om te gaan met de huidige samenleving.

Het is natuurlijk mogelijk om de producten te combineren met andere producten. Er wordt dan een verdeling gemaakt tussen kunststof en akoestische panelen, mogelijk in iedere kleur.

De panelen zijn geproduceerd om een veilige werkplek te kunnen maken. Vooral voor de mensen die toch naar kantoor moeten komen. De panelen kunnen worden geplaatst op het bureau en hiermee wordt een eigen ruimte geregeld. Hierdoor kan het personeel op een veilige manier toch naar kantoor komen. 

Verder kunnen de panelen ook gebruikt worden in restaurants of andere eetgelegenheden. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om toch op een veilige manier deze plekken te bezoeken. De panelen zijn na de Covid-19 periode gemakkelijk te vervangen door onze eigen Slalom collectie met tussenwanden van vilt.

Bekijk alle mogelijkheden in de product-catalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon.