ECObooth uw werkplek thuis
ECObooth bevestigd aan de wand gebruikt voor telefoongesprekken

ECObooth

ECObooth is een miniruimte van privacy, omringd door vier geluidsabsorberende panelen. Door de panelen, die eenvoudig in elkaar passen, kun je in minder dan een minuut een kleine, compacte en akoestische ruimte creëren. Dit product kan op elke tafel worden geplaatst om een rustige plek te creëren en om privacy te garanderen tijdens bijvoorbeeld een telefoongesprek.

Dit product is dan ook perfect voor de thuiswerkplek: dit product is gemakkelijk in elkaar te zetten, waardoor de thuiswerker in een perfecte akoestische omgeving kan werken, zich beter kan concentreren en dus productiever zal zijn. De werkomgeving wordt dus veel aangenamer.

Tevens is het mogelijk het product te laten bedrukken in de kleuren van uw bedrijf. Door de huisstijl en/of het logo mee over te nemen in het ontwerp, blijft de medewerker zich verbonden voelen met het kantoor. De rustige kleuren passen perfect bij het interieur bij iemand thuis, terwijl frisse, vrolijke kleuren de verbinding met het bedrijf waarvoor ze werken meer tot zijn recht laat komen.

Tip: plaats dit product in een open ruimte of in een gemakkelijk toegankelijke ruimte. Dit moedigt mensen aan om het te gebruiken. 

Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon.