ECObooth uw werkplek thuis
ECObooth bevestigd aan de wand gebruikt voor telefoongesprekken

ECObooth

ECObooth is een mini-ruimte van privacy, omring door vier geluidsabsorberende panelen. Door de panelen die eenvoudig in elkaar passen, kan iedereen in minder dan een minuut een kleine, compacte en akoestische ruimte creëren. Dit product kan op elke tafel worden geplaatst om onmiddellijk een rustige plek te creëren om privacy te garanderen tijdens bijvoorbeeld een telefoongesprek. Een andere mogelijke en vaste oplossing is de wandtoepassing.

Dit product is perfect voor de thuiswerkplek. Doordat dit product gemakkelijk in elkaar te zetten is, is het perfect om voor iedere thuiswerker aan te schaffen. Hierdoor kan de thuiswerker in een perfecte omgeving werken. Daardoor zal de medewerker productiever worden en kan hij zich afsluiten van alles in zijn eigen huis. Het werken wordt voor de persoon veel gemakkelijker en fijner.

Daarnaast is het mogelijk om het product te laten bedrukken in de kleuren van uw bedrijf. Door de huisstijl over te nemen in het ontwerp en dit met uw personeel mee te geven, blijven zij zich verbonden voelen met het kantoor. Ook het logo kan gedrukt worden op de panelen. Verder zouden rustige kleuren perfect passen bij het interieur bij iemand thuis. Terwijl frisse, vrolijke kleuren zouden kunnen denken aan het bedrijf waarvoor ze werken.

Tip: plaats dit product in een open ruimte of in een gemakkelijk toegankelijke ruimte. Dit moedigt mensen aan om het te gebruiken. Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon.