POISfelt

POISfelt is een speciaal product dat ontstaan is uit onze passie voor het werken met vilt. Het patroon is ontstaan door gebruik te maken van de transparantie van de materialen. De combinatie van twee lagen zorgt voor een rijke, maar tegelijk een neutrale textuur. De akoestiek wordt door middel van dit product in uw ruimte vele malen beter. Het product is ook zeer geschikt voor het bedekken van grote oppervlakten. De microgaatjes verbeteren kleurencombinaties, waardoor de details van het materiaal worden verrijkt.

POISfelt kan aan de wand worden bevestigd als een soort behang. Door de kleine gaatjes in het vilt worden enorm veel geluidstrillingen opgevangen. Hierdoor wordt de ruimte prettiger om in te werken. Er kan gekozen worden voor een rustige kleur, maar ook voor een frisse kleur die de sfeer in de ruimte kan bepalen en verbeteren. 

Het is beschikbaar in veel verschillende kleuren zodat het behang past bij uw inrichting. Hiermee wordt de akoestiek in uw ruimte op een gemakkelijke manier verbeterd.

Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem contact met ons op via mail of telefoon.