Tailor Made bevestigd aan het plafond witte hexagon
Tailor Made meerder hexagons bevestigd aan de wand
Tailor made cirkels bevestigd aan de wand
Tailor made vierkanten bevestigd aan de wand
Tailor made doeken bevestigd aan het plafond met licht verwerkt
Tailor made bevestigd aan wand en plafond

Op maat gemaakt

Uiteraard kan Slalom Nederland ook op maat gemaakte producten verzorgen. Dit betekent dat wij ieder gewenste kleur, ontwerp, of vorm kunnen verzorgen. Dit is mogelijk voor zowel wanden, plafonds, en zelfs losstaand meubilair zoals baffles.

De mogelijkheden van deze productlijn zijn eindeloos. Het is mogelijk om een eigen ontwerp te maken dat aansluit bij jouw bedrijf of huis. Letterlijk alles is mogelijk. Een akoestisch paneel met jouw bedrijfslogo er op, een paneel dat past aan de wand in de kleuren die overeenkomen met het ontwerp van de kantineruimte. Met het gebruik van deze productlijn vangt u akoestiek én design in klap. 

Daarnaast is het ook mogelijk om losstaande panelen te ontwerpen naar uw eigen wens. Geen vorm is onmogelijk. De panelen kunt u plaatsen op een standaard en deze zo verplaatsen door de ruimte heen. Met deze panelen creëert u een rustige werkplek voor meerdere werknemers. 

Hiernaast zijn zijn onze op maat gemaakte producten aan te passen aan huidige bestaande materialen, denk aan lichten, sprinklers, of installaties. Met de Op maat gemaakt-collectie is werkelijk alles mogelijkheden. Weet u niet waar te beginnen? Neem dan contact met ons op via mail, chat, of telefoon. Wij helpen u graag verder!