Pouf voor op hogescholen
pouf midden in ruimte met baffles voor akoestiek
verschillende poufs midden in een ruimte

Pouf

Poufs zijn akoestische stoelen. Dankzij het speciale schuim met open cellen kunnen zorgen voor een akoestische verbetering en verminderen ze de nagalmtijd. Het product dient te worden gebruikt in combinatie met andere producten. Alleen een paar van dit product zullen de akoestiek niet zodoende verbeteren dat er een perfecte akoestiek ontstaat. Daarvoor zal er moeten worden gewerkt met wat andere producten uit de Slalom productlijn. 

Dit product kan daarom naar behoefte worden ervaren en verplaatst worden en kan de akoestiek compleet maken. Geen grote verbouwingen of investeringen nodig!

Het product is perfect te combineren met andere producten van Slalom. De stoelen zijn namelijk licht en makkelijk te verplaatsen. Hierdoor creëer je snel een nieuwe zithoek die een stuk prettiger is.

Ook is het product perfect te plaatsen bij andere product. Waardoor er een echte samenkomst plek ontstaat. Met dit product kan er ook gemakkelijk een flexibele werkplek worden gemaakt om bijvoorbeeld een kort telefoongesprek te voeren.

Niet alleen ontworpen voor comfort, maar ook voor akoestisch welzijn, zijn onze Poufs verkrijgbaar in meer dan honderd kleuren.

Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon.