Cushion Slalom Nederland
Cushion van slalom bevestigd als zetel tegen een muur

Kussen

Kussen is een product van de Slalom productlijn. Dit product is toe te voegen aan alle ontwerpen die u in uw ruimte wilt maken. Een zetel dat stijlvol is, én ook nog eens akoestisch verantwoord? Dat is écht uniek. De akoestisch verantwoorde zitting van Slalom zorgen voor een fijne aankleding en zijn daarnaast zeer functioneel.

Een akoestische zit element is een extra akoestisch product in uw ruimte. Dit zorgt ervoor dat uw ruimte nog beter werkbaar is. In een akoestisch prettige ruimte, wordt namelijk effectiever en prettiger gewerkt door uw personeel.

Tevens zou het product kunnen worden gebruikt als zitting in een kantine of samenkomst ruimte. Wanneer er wordt gekozen voor een kleur die past bij de huisstijl is het een aanvulling voor het bedrijf. Ook kan er gekozen worden voor prettige, frisse kleuren. Waardoor het een vrolijke uitstraling heeft.

De nagalmtijd van een ruimte wordt bepaald door alle materialen in die ruimte, zelfs de kleinste, zoals een kussen. De kussens van Slalom zijn uitgerust met ritssluiting, gemakkelijk afneembaar en wasbaar met textielwasmiddelen. Bekijk alle mogelijkheden in de productcatalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon.

Product: Dimensies, toepassingen, codes
Technisch: Data
Afwerking: Stoffen en kleuren