Akoestisch Meubilair

Het gebruik van akoestisch meubilair is over het algemeen de makkelijkste manier om akoestiek te regelen. Daardoor ook de meest goedkope manier om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. De producten van Slalom zijn hier zeker geschikt voor: de hoogste kwaliteit én het meest exclusieve design. Ook om die reden wordt het gebruik hiervan steeds populairder. Met meubilair dat het geluid goed regelt, wordt het meer ontspannen om te overleggen, te vergaderen, of om jezelf te concentreren.

Door relatief kleine elementen, zoals een pouf, een paneel of kussens toe te voegen, verbeter je de akoestiek. Hiermee maak je rust en privacy zonder dat grote verbouwingen of investeringen nodig zijn. Zo maak je een rustige (thuis)werkomgeving waarin je de productiviteit ook nog eens flink verhoogt. 

Het akoestische meubilair van Slalom is daarnaast op veel verschillende manieren in te zetten in een ruimte. Zo kunnen telefooncellen, gespreksruimtes en bureaus zowel los als aan een wand of een bureau worden geplaatst. Met zo’n telefooncel of bureau creëer je een goede ruimte die ingericht is om geluid van buitenaf te weren. Deze ruimtes zijn erop gefocust de privacy van de gebruiker te behouden.

De verschillende toepassingen van akoestisch meubilair zijn erop gericht makkelijk en snel privacy te kunnen waarborgen in een grote ruimte. 

Ten slotte heeft een akoestische gespreksruimte als functie om in volledig afgezonderd een gesprek te kunnen voeren met bijvoorbeeld een collega. Deze kan worden geplaatst in een grote ruimte en kan tegelijkertijd dienen als decoratie voor de ruimte.

Bekijk meer kleur- en vormmogelijkheden van alle akoestisch meubilair in de productcatalogus of neem eenvoudig contact met ons op via mail, chat, of telefoon.

Product: Dimensies, toepassingen, codes
Technisch: Data
Afwerking: Stoffen en kleuren
Vuurbestendigheid: B-s2, d0